Roligare tillsammans

måndags-träning

Måndags-träning är en av sommarens höjdpunkter. Här får du möjlighet att lägga en grund för ditt spel och din teknik. Vårt mål är att du ska utvecklas till att kunna spela beachvolleyboll på en rolig nivå. Du kommer lära känna nya vänner och skratta mycket, detta vill vi lova! 

upplägg

Under sommaren ses vi under 8 tillfällen. Preliminärt kör vi måndagar kl 18:00-19:30 i Hjälvi. Varje tillfälle kommer vara med fokus på träningar där vi lär oss grunderna. Varje träningstillfälle är med tränare och vi kommer nöta serve, mottag, upplägg och vi kommer träna anfall. Upplägget är ca 60 min träning och vi avslutar med ca 30 min spelövning.

 

TIDER

Måndags-träningarna börjar vecka 25 och pågår 8 veckor fram till och med vecka 32. Måndagar ses vi kl 18:00-19:30 (preliminärt). Har du inte möjlighet alla tillfällen så är detta helt förståeligt och det är inga konstigheter att slänga iväg ett sms till tränaren och meddela att du inte har möjlighet att komma. 

För vem?

Måndags-träning är för dig som vill lära dig spela beachvolleyboll. Efter en sommar med måndags-träning är det ett naturligt steg in i seriespelet kommande år. För att vara med på måndags-träningar bör du börjat åk. 7. 

Grupp

Måndags-träningar kommer att hållas i den storlek som rekommendationerna tillåter. Men som mest siktar vi på att vara 12 personer. 

Betalning

Betalning sker via swish. Är 12 personer redan anmälda och du anmäler dig till kölistan betalar du inte in förens du fått bekräftelse på att du har en plats. 

Kostnad är: 400 kr/person, (högstadie) 300 kr/person. I anmälningsavgiften ingår 100kr för medlemsskap. 

Swish: 123 605 74 34 

Märk: Måndag21

anmälan

Här anmäler du dig. Årets preliminära max-antal personer för måndags-träningar är 12 personer. Wow vilken sommar vi har framför oss!!