Roligare tillsammans

Seriespel

Seriespel är sommarens höjdpunkt. Här får du möjlighet att utveckla och finslipa ditt spel och din teknik. Vårt mål är att du ska utvecklas utifrån din bakgrund och erfarenhet. Du kommer lära känna nya vänner och skratta mycket, detta vill vi lova! 

upplägg

Under sommaren ses vi vid 9 tillfällen (som det ser ut nu). Vi börjar med 30 min tränarledd träning och kör därefter 60 min match (två matcher). Sommaren är indelad i 3 perioder och varje period är 3 veckor. I slutet av varje period går ledande par i gruppen upp en grupp och paret med lägst poäng går ner en grupp. Varje grupp består av 4 lag.

 

TIDER

Seriespelet börjar vecka 26 och pågår 9 veckor fram till och med vecka 34. Varje grupp kommer ha en enskild tid då vi är begränsade av antal nät som finns i Hjälvik. För att öka möjligheten för alla att vara med kommer första gruppen börja träning kl 08:30 lördag och sedan spelar resterande grupper i följd efter första grupp, med reservation för ändring.

För vem?

Seriespel är framförallt för dig med någon form av tidigare erfarenhet. Seriespel är för alla åldrar, gammal som ung. Ett par/lag kan bestå av två herrar, damer eller mix. En rekommenderad ålder är 16 år men yngre går bra i kombination med äldre medspelare. Vi tror att beachvolleyboll kan spelas av alla med alla. Är du helt ny till beachvolleyboll? Då har vi mer anpassade träningstillfällen för dig så att du ska komma igång och växa i ditt spelande så snabbt som möjligt. Kolla in Ny till Beachvolley

Träningarna

Träningen kommer fokusera på teknik, koordination och taktik. Vi kommer fylla alla 30 minuter till bredden för att hinna med så mycket som möjligt. Träningarna kommer innehålla allt från hand-gester till anfallskoordination. Träningarna och övningarna utgår ifrån rekommendationer från Svensk Volleyboll.

Betalning

Betalning sker via swish. Du kan swisha in för dig själv eller betala in för dig och din partner. (Du betalar in när du ser att din anmälan har gått igenom. Är 16 lag redan anmälda och du anmäler dig och din partner till kölistan betalar du inte in förens du fått bekräftelse på att du har en plats i årets seriespel. 

Kostnad är: 450kr/person eller (gymnasieelev) 350kr/person. I anmälningsavgiften ingår 100kr för medlemsskap. 

Swish: 123 605 74 34 

Märk: Seriespel21

anmälan

Här anmäler ni er som par/lag. Båda deltagarna i laget anmäls samtidigt. Kostnaden för seriespel är 450 kr/person (350 kr om du studerar på gymnasiet). Vi kommer skicka ut ett infomejl med info kring betalning längre fram. Årets preliminära max-antal lag för seriespelet är 16 lag. Wow vilken sommar vi har framför oss!!

Tredje spelare? Det är mycket som ska hinnas med under sommaren och därför finns det en möjlighet att anmäla en tredje spelar om laget så önskar. Detta är först och främst för att vi tidigare år har fått önskemål om detta från spelare. Om ni önskar anmäla en tredje spelare så vänligen fyll i detta i formuläret nedan. Den tredje spelaren betalar också in en anmälningsavgift men mer om detta vid kontakt.